As po 10 kej Bled?

En tek, eno društvo, en priimek, en čip, dva tekača

Letos se zaman iščem med rezultati Blejske nočne desetke, čeprav sem bila zraven. Tudi tekla sem, le da sem že na startu, v množici, kjer smo čakali na začetek teka, opazila, da mojega čipa ni na vezalkah. Očitno se mi je odlomil in tako sem prav grdo izkoristila Aleša, da je meril najin pretečen čas. Grdo pa zato, ker je njemu kot zanalašč včeraj šlo in je tekal naprej in nazaj, me čakal in vzpodbujal, se ukvarjal z mano, kot, da sam sploh ne teče. Čas, ki je uradno pripisan njemu, dejansko pripada meni. Alešu pa le želim še mnogo takih dni.

Sama sem zmogla natanko toliko, kot sem vlagala v svojo pripravljenost. Malo. Zato spet padajo zaobljube, da se zadeve lotim bolj resno. Ko le ne bi bilo vsakič enako - jutri začnem! Danes smo imeli torto, kak dober izgovor.

 

Tags:

tek

Komentarji (3) -

Vreme , on 13. 07. 2009 14:35:15 Said:

Vrag pa čip, važen je dosežek ki ga nosiš v srcu, sicer pa očitno podobno razmišljanje kot Piskec. Izgleda da bo na Ljubljancu na 21.tki letos kar gužva, no ja saj obljuba dela tudi dolg. ;)

Hana , on 13. 07. 2009 19:49:52 Said:

Evo, ravno iz večernega 6km teka, ki je bil končno tudi zame en tak sproščujoč tek brez vsakih težav. Ko bi bilo vedno tako!

Vreme , on 14. 07. 2009 14:14:27 Said:

Ja žal vedno ni tako, prej kot se zavedamo, da brez težav ni napredka, prej bomo začeli uživati v prav vsakem koraku našega teka!!!

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading