Preveč časa

by piskec 11. januar 2007 18:23

Čeprav kar naprej jamram, da nimam časa, sem se v zadnjem času prijavil kar na dva spletna servisa. Kar je zame že zelo veliko.

Ker okrog evra nisem nič rekel in tudi ne bom, ker o nepomembnih dejstvih nima smisla razpravljati, sem šel trackat svoje evro bankovce. Na eurotracker. Vpisal dva. Cela dva, si morate misliti! V svojo obrambo naj povem, da jih več pa še sploh nisem imel v rokah. Hm. Zelo velika verjetnost je, da me bo zadeva kmalu minila, če ne bom hitro imel kakšnega "hita". Kar je bedasto pričakovat, če vpišeš notri dva bankovca. Vseeno.

Drugi je panoramio, kjer shranjuješ svoje slike z geografsko lokacijo. Zdaj lahko notri vpišete tudi "Krtina" in nekaj bo padlo ven! Malo pa moram svoj kraj okrog nosit, a ne? Nad njim me je navudšil ponovno (vsake pol leta ga na novo odkrijem, a ni to fino?)odkriti Google Earth, ki je res enkratna storitev. Zgleda sem mahnjen na geografske stvari. No, res v vsaki karti uživam... Pa še tako fino je imet cel planet pod svojimi prstki. Da zadovoljiš svoj ego.

Tags:

tehnika

Komentarji (4) -

Vreme
12. 01. 2007 07:49:55 #

Tako pa si še mene navdušil z EuroBillTracker. pa da vidiva, kdo bo imel prej prvi zadetek (beri, kdo bo prej obupal Smile )

piskec
12. 01. 2007 07:51:34 #

HA! Jaz sem danes še dva vpisal! Moje možnosti se izboljšujejo...
A veš kaj, edini hit bova mela, ko si jih bova enkrat izmenjala! ;)

Vreme
12. 01. 2007 08:24:10 #

Kaj samo dva si vpisal, ojej ti ja delaš na banki... to ni enakopraven boj.;)

To pa bi bilo zares zanimivo, da bi imela zadetek med sabo če nebo šlo drugač pa ti ga pošlem po pošti Smile

piskec
12. 01. 2007 08:37:35 #

Banki, banki... Kaj ma pa to veze? Saj poznaš pregovor o kovačevi kobili, ne?

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS