Morje

by piskec 29. april 2007 13:29

Pa smo ga le dočakali! Morje!!!!!!

Ker sta oba tamaučka vsak dan spraševala: kdaj gremo na morjeee?, ni bilo druge, kot da enkrat rečemo: DANES!

Pa smo šli. Nekje opoldan, v največji vročini, tako kot se za nas spodobi. Kam? Nekam na kakšen otok, samo v Istro ne! In ker je najbližji Krk, smo šli tja. V Baški je tudi ena lepših plaž, za prvega maja pa tudi še ni tako obljudena.

Pogledat smo šli najprej v en fkk kamp, ki je bil enkrat za prvega maja čisto prazen, letos pa se je trlo ljudi. Potem smo pokukali še v kamp v Punatu, a je bilo kot v središču Domžal... Sami naši. Z bedno plažo in nič kaj dobrimi prostori. Ker nam ni preostalo drugega, smo jo pa mahnili kar v Baško, saj nam je tam všeč.

Najprej smo si rekli, da bomo spali kar v avtu, a ko smo bili dol, se nam ni dalo več. Pa smo najeli prikolico. Ker smo bili samo štirje, bi bilo brezveze jemati mobile home. V prikolici je hudič le to, da nimajo svojega stranišča in moraš na stranišče od kampa. Kar je pa včasih lahko zeeeelo prijetno. Sploh kdaj okrog štirih zjutraj. Eh.

Vreme je bilo v soboto in nedeljo enkratno! Otroka sta se hotela, kljub mrzli vodi, kopat, a sva ostala neomajna. Kar pa seveda ni preprečilo, da se vseeno nista vsaj malo "okopala", saj sta kar naprej norela gor in dol, se špricala in podobno. Kar sva tudi videla šele potem na sliki: da se je tamauček čisto dobro skopal...

Jaz sem seveda spet rdeč ko kuhan rak. Prav tako kot vsako leto. To pač paše zraven. Le da za prvega maja še ni prelepega občutka slane opečene kože. Ker jaz se pa nisem kopal. Nikakor! Vsaj 27 stopinj potrebujem!

V ponedeljek pa nazaj domov. Dohodnino oddajat...

Tags:

Komentarji (2) -

Vreme
1. 05. 2007 17:28:14 #

No lepo važno da ste uživali.

A rdeč kot rak pa si bil po jutranjem teku Smile

piskec
1. 05. 2007 19:00:55 #

Pustiva zdaj ta jutranji tek...

Rdeč sem od sonca. Vedno. Vsakič znova.

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS