Avtocestni pes

by piskec 23. april 2008 12:34

Bogve, od kje se je znašel na avtocesti. Čisto zmeden je bil.

Še sreča, da ga je najprej opazil policaj. Da je vozil za njim s prižganimi lučmi. Nihče od voznikov za njim ne bi bil tako prijazen, skoraj sigurno bi ga povozili.

Tako pa ga je Policija varovala in mu sem in tja spustila tudi malo sirene, ko je bil prepočasen.

Si je pa izbral dolgo pot. Najprej je moral iti čez cel viadukt. Potem skozi cel dolg predor, na koncu se je pa že tako navadil, da se mu ni čisto nič mudilo dol s ceste. Policaj pa ni vedel, kaj naj naredi. Se je enkrat ustavil in izstopil, a mu je seveda takoj pobegnil naprej. Potem je le za njim vozil, saj ni mogel drugega.

Pes pa tudi. Kam pa je lahko zavil... najprej viadukt, sam beton, nato pa še predor, še več betona.

Jaz samo upam, da ni potem več na cesto zavil, revež. In kako bo prišel domov??? Po viaduktih in predorih je bil precej daleč od doma... Samo upam, da ni šel po isti cesti nazaj!

Je bil tako hiter, da ga je bilo težko slikat...

Tags:

Komentarji (4) -

chef
23. 04. 2008 13:21:40 #

Po mojem so mu izdali plačilni nalog Smile

piskec
23. 04. 2008 20:18:10 #

Najbrž bi mu ga, če bi se jim pustil ujet... Čim je policaj zlezel iz avta, je bolj zalaufal, ko je bil pa v avtu, je šel pa bolj počasi... En tak lumpast pes je bil! Smile

Eva
24. 04. 2008 20:55:55 #

BogiiiiiiI!

piskec
25. 04. 2008 04:08:56 #

Saj na koncu se mu ni nič zgodilo, kar bi se sigurno mu, če ne bi bilo policajev... Edino domov je malo težje prišel, čisto na drugo stran hriba. Edino, če ni s te strani že enkrat startal, predora ga ni bilo prav nič strah. Kot, da bi vedel, kam gre! ;)

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS