O pajku

Te bo kar pajek odpeljal! Kaj res? In to s privat parcele?

Priznam, da izven Ljubljane, tistega pajka, ki odpelje napačno zapuščene avtomobile še nisem videla.  Ko gledam vsak dan stanje pred našimi službenimi prostori, ko so avtomobili parkirani že po cestišču povsem do semaforja in resno ovirajo promet, sem prepričana, da se pajkom že do BTCja ne da, kaj šele 30 km izven, po avto, ki je zasedel prostor pred hišo.

Tisti, parkirani na cesti so dobili obvestila redarstva. Enkrat. Pajka se očitno ne bojijo.

Tile, ki parkirajo sredi vasi, pa se po mojem lahko bojijo samo kakšnega jeznega soseda, ki se smuče okoli avta. Grozeča tabla je tam le za okras. Morda pa celo deluje na tiste iz mesta, ki jim že v podzavesti omemba pajka pomeni resno grožnjo.

Obrnjen svet?

 

Tags:

03 dogajanja

Komentarji (3) -

Wega , on 29. 01. 2009 21:03:53 Said:

Ampak če ni to hec. Ravno danes zjutraj sem se prvič, odkar se že leta vozim mimo prav ustavil in prebral komu pripada to tako hudo varovano dvorišče. Mar bi počakal do večera...

Hana , on 30. 01. 2009 10:10:03 Said:

Ja, to bi bila lahko ena od tem za razmišljanja. So taki dogodki res slučajni ali jih sami prekličemo. To se meni dogaja neprestano. Kot je situacija, ko začneš razmišljati o nakupu nove znamke avta. Prej jih na cesti skorajda ni bilo opaziti, po tem se pa zdi, kot da je vsak drug avto ta, ki ga iščeš. Ampak, tu gre že bolj za povečano zanimanje in pozornost na določene stvari.
Verjetno pa je v sorodu z zgornjo tematiko. Kadar nekaj iščeš (opaziš) s stvari kar naenkrat tukaj.

piskec , on 30. 01. 2009 12:42:59 Said:

Čaki, čaki, nič NE kupujeva!!! Ne vsega v isti koš metat... Smile))

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading