Iz Vrtca

Medtem, ko se na desetine staršev bori, da bi dobili mesto v vrtcu, se mi jutri od vrtca dokončno poslavljamo in naznanjamo, da z veseljem predajamo mesto naslednjim generacijam.

V vrtec sem s triletno prekinitvijo hodila celih 16 let. Šestnajst let jutranjih voženj, ravno toliko let hitenja iz službe najprej v vrtec in šele nato po skupnih opravkih. Brez dobrega planiranja in načrtovanja časa in poti, nam najbrž ne bi uspelo tako zlahka.


 

Vesela sem, da smo nazadnje dobili prostor ravno v vrtcu Palček na Viru. Bolj prijaznega okolja in vzgojiteljic še nisem srečala nikjer do sedaj. Hvala jim za vso požrtvovalnost in veselje do dela. Luštno je bilo vsako jutro z zaupanjem pustiti otroka in mirno oditi v službo. Tako pa je še prehitro minil predšolski čas. Le kam se jim tako mudi odrasti? In kako nestrpno že čakajo šolo.

Srečno torej - zlati sončki!

Tags:

03 dogajanja

Komentarji (4) -

Vreme , on 21. 08. 2009 16:20:29 Said:

Ob tej sliki sem se tudi sam spomnil na moj zaključek v vrtcu. Ampak tisti dečko tretji zgoraj iz desne strani bi lahko bil tudi jaz ;) Ne moreš verjet!!!!

Hana , on 22. 08. 2009 04:42:13 Said:

Ti se spomniš svojega izpisa iz vrtca? Tamali so pa dobri ja, hec je, da bodo prav iste face tudi ko odrastejo.

Vreme , on 23. 08. 2009 14:17:33 Said:

Ja, fotografije so tiste,ki nas včasih na kaj spomnijo in v tem primeru je vsekakor tako !

Branko Slivšek , on 27. 08. 2009 14:39:06 Said:

Mislim, da še nisi prenehala hoditi po otroke v vrtec, samo naziv se ti bo spremenil - sedaj boš babi - stara mama Smile.

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading