Precep

by piskec 17. februar 2010 11:07

Leto se je komaj začelo, pravzaprav še plana nisem skupaj spacal, pa se mi že datumi križajo...

Pa to ni res! In to meni, ki sploh nisem kak tekač! Pa se moram že odločat.

In to odločanje ni prav nič lahko, vedno namreč koga zafrkneš, pustiš samega ali pa je vse skupaj kako drugače zoprna zadeva.

Lani sem (sva) si zadala, da bo treking liga letos najin prvi plan, datumi bodo fiksni, nespremenljivi, midva pa bova naredila vse, kar se da, da bi se trekingov udeležila. Ampak takoj - takoj! - pade že dilema. Pa bi nekam drugam šli enkrat junija...

Haaaaaaaa. Grrrrrrrrrrrrrrrr. Rajko, najraj bi te kar ugriznil. Vedno poln idej... Ampak takele ideje potem mene trgajo na sedemnajst delov. Kaj naj zdaj naredim? Nikakor se ne morem odločit.

Poleg tega - samo železni in dodatni repertoar trekingov, tekov in prireditev meni zasedeta že okoli 25 vikendov. A? Saj ni čudno, kako pa naj zadeve potem ne strižejo? Saj sploh ni možnosti, da ne bi... Vidim, da bo letos še zanimivo, vendar pa bo vsekakor treba doreči, kaj je bolj pomembno in v kaj se bom usmeril. Biti na vseh koncih je preprosto nemogoče.

Kaj bi sploh rad in kje se vidim?

Ha!, ko bi to vedel, najbrž ne bi vsega tega pisal in tukajle jamral, kako se datumi pokrivajo in kako vsi nekaj hočejo od mene. Problem je pač v tem, da nimam niti najmanjšega pojma. In ga še nekaj časa ne bom imel.

Porkaduš, pa še te zime noče bit konec...

Saj je res lepo in tudi naj ostane po hribih, tule po dolini ga pa res ne potrebujemo več! Saj je vse le črno, umazano in nemarno.

A bo (je že?) odjuga?

Tags:

pr norch

Komentarji (3) -

Vreme
17. 02. 2010 17:54:20 #

Včasih si mora človek v svojem življenju pač postaviti prioritete. In prav je tako. Če imate že sedaj zasedenih 25 vikendov je to še toliko težje. Po drugi strani pa veliko bolje kot doma ležati na kavču in gledati v zrak, čeprav ti povem, da tudi to včasih neznansko paše, samo ne za dolgo.

dr. Wega
17. 02. 2010 19:24:20 #

Ti si pa dober1 Jaz še za soboto ne vem kaj bom počel, ti pa že za sredino junija križce delaš!

PS, Vreme, a si prebral kako že napeljuje vodo na pekočo vest in si izmišljuje "...meni, ki sploh nisem kak tekač!" ;) Jaja, še letošnji se ni stopil pa mu je že vse lanski sneg...

piskec
18. 02. 2010 06:54:23 #

Kakor bi rekel moj bivši sodelavec: Rado, ti si en srečen človk!

Pri nas pa je tako. In včasih še malo huje. Veliko nas je in vsak ima svoje želje, plane in kaj jaz vem kaj. Zato je treba vedno vse uskladit. In da uskladiš potrebuješ koledar! Zato pa je zaseden - da drugi vedo kaj jih čaka... Smile

Zanimivo bo to leto. Meni, ki sploh "nisem tekač"!!! Smile))

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS