Polomija

by piskec 4. november 2007 17:35

Opoldan se je tudi pri nas naredil prav lep, sončen dan. Zato me je zvabil ven, na lahkotni tek, ki bi me malo sprostil, da bi še zadnji dan počitnic lahko užival.

Japajade!

Res je, da rad jamram, ampak tole je pa preveč... Zdržal sem namreč natanko dva kilometrčka, potem so mi odpadle noge in sem se moral, hočeš nočeš, ustaviti.

Nato je šlo samo še slabše, uspeval sem tečt po 300-400m, ostalo sem pa hodil.

Le na koncu mi je uspelo skup spacat zadnji kilometer.

Upam, da na poljih ni bilo nobenega, ker sem tulil in seveda govoril precej grde besede.

Na koncu je čisto malo manjkalo, da bi zadegal vse tekaške stvari v kanto za smeti. Čisto malo.

Ne vem, res ne vem, zakaj moram toliko trpet ob tem teku? Čemu? Kar naprej imam težave, le konci so kolikor toliko ok. Ampak zakaj moram toliko vlagat v to? Ma, še ene parkrat se mi to zgodi, pa ne vem, če bom še zdržal. Je*emti tek u tri krasne. Saj sem le tri dni počival, čemu zdaj take bolečine, tak presnet muskelfiber? Tudi zadnje dni se nisem kaj dosti matral, nekaj malega smo hodili, a nič pretresljivega... ČEMU???

Sem mislil v torek na k-rožnik malo pogledat. In kako naj grem? Hodit, madona? Nekaj je bit v zen skupini, nekaj drugega pa se ne privleči do cilja.

Mah, kl*nc, nič mi ni jasno in to me JEZI kot strela.

7.049m, 53:44, 159/83%, 759kCal, 7:37/km. Skupaj s hojo. Grrrrrrrrrrrr.

Jutri in pojutrišnjem še probam in če bo spet cela štala, naj gre vse u pm. Tako. Dost mam.

Tags:

pr norch

Komentarji (8) -

Karmen
4. 11. 2007 19:49:27 #

Nekaj je v zraku. Popoldan sem se komaj privlekla okoli Gradiškega. Iz načrtovanih dveh krogov sem skrajšala na enega in zraven skoraj umrla. Drugače pri teku ponavadi uživam, tako da je tole malo čudno.

piskec
4. 11. 2007 19:55:25 #

A ti tudi??? Ja, madona, ej... Upam, da je "nekaj v zraku", ker takole bo vse bolj bogooooooo. Smile Tako ponavadi hitro mine.

Vreme
4. 11. 2007 20:51:44 #

Ma ja nekaj je v zraku, saj bo bolje... Smile

Moraš pa vedeti, da so takšni dnevi sestavni del teka, pa življenja tudi mar ne?? Sicer pa vedi, da takrat ko se matraš tudi napreduješ. Tudi tek je kot nekakšna sinusoida enkrat si zgoraj enkrat spodaj v povprečju pa je vredu, mar ne??



Maša
4. 11. 2007 20:58:09 #

Nikar tako, malo pavze pa bo. Poglej raje mal svoje zapiske iz desetke na LM, se boš bolje počutil Smile

piskec
4. 11. 2007 21:09:10 #

Hvala za tolažbo, saj sem se že pomiril. Ampak, če jutri/pojutrišnjem ne bo bolje... Grrr.

Saj razumem, da je neka sinusoida, samo zakaj mora iti tako prekleto dooool??? Čisto na oz. celo pred! začetek??? ;))

Wega
4. 11. 2007 21:37:56 #

WTF?
Hočem reči, imam v mislih že vse spisano. En tak epski srce parajoči solzavi in junaški boj z kilometri, Vse že prištimano, wordpresovo okence odprto, kurzor mežika in samo čaka da izlijem svoj obup na eee, papir?, ko mi nekaj reče, pa daj pokukaj samo malo, kaj je kaj pri hirkani, krtini in Marakoju novega. Pri hirkani nič novega, pač je malo i-ezna, kaj pa pri krtih?

Ha!

Ha!!!

Mislm. Danes je bil MOJ dan za jamrat. MOJ! Že tako sem soboto prestavil na nedeljo, potem se pa vlečem kot bi prvič  v življenju obul superge. Vse nekaj boli, tempa pa -ojoj, raje ne povem. Potem malo pospešim, tempo pa še slabši. V glavnem en idealni čas za en solzavi jok in stok, po katerem te potem vsi trepljajo po rabi in božajo in booogi pa to.

Pol pa en piskec piskčast ukrade šov.

Se vidmo v torek in maš da daš potem za pir.

piskec
5. 11. 2007 04:35:14 #

Ej, ej, res je... Jaz to izlijem ven na precej domač način, z veliko grdih beseda, nič epskega, le jeza in popuščanje ventilov. Ti bi to naredil veliko bolj lirično, epsko, res, pravi junaški boj. Pravzaprav škoda, da sem te prehitel! Smile

Ampak za pir bom dal z veseljem. Ker vidim, da je bil tek v nedeljo sistemsko-svetovna težava in ne samo moja! Smile)

Karmen
5. 11. 2007 05:53:35 #

Et tu Wega????
No, zdaj mi je pa že malce lažje.


Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS