Avtocesta

by piskec 31. oktober 2006 08:44

Takole se mi vozimo po avtocesti od Ljubljane do Domžal. Vse lepo, vendar gre kolona na levi precej bolj počasi od mene.

Kaj, hudiča, naredit? Jih naj prehitevam po desni ali naj zmanjšam hitrost? S tem imam večne težave, na koncu mora človek celo na bremzo stopit. Ampak bognedaj, da bi kdo zapeljal na desni pas, ne, ta je namenjen samo luzerjem, počasnežem in podobnim cepcem, kot sem jaz. Vsi so hitri, vsi so zmagovalci!

In potem se sprašujemo, kako je lahko skoraj čisto vsak dan nesreča na avtocesti, tam okrog Šentjakoba. Ampak res skoraj vsak dan. Pa se mi zdi kot, da smo totalni bebci. Vsak dan isto, mi pa kar veselo tresk, tresk. Ni za verjet ampak en je bolj prefrigan od drugega, en je bolj močan, bolj sposoben. Vsi drugi so počasneži in luzerji. In potem stoji kolona do Domžal.

Jaz, preprosto, ne morem verjet, da smo toliko za luno. Kultura vožnje je totalno na psu. Vsi s(m)o odlični vozniki, zmagovalci v tem življenju, kaj?

Eno veliko Sr*nje...

Tags:

dogodki

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS