Nostalgija

by piskec 29. november 2006 13:48

Včeraj sta se naključno zgodila dva zanimiva dogodka, ki sta me prestavila, hm, za 22-25 let nazaj.

Najprej sem na Zanki našel stare posnetke iz Diska FV, nato sem se pa še tam mimo peljal, v Šiški. Diska ni več, tudi hiše ne, pojma nimam od kdaj. Tam se peljem enkrat na pet let. Naključje ali kaj drugega?

Seveda sem pobral vse posnetke dol in v njih iskal meni podobno faco. Posnetkov ni prav veliko ampak kolikokrat sem hodil tja, bi se že moral nekje videti, sem si rekel. Pa se nisem našel. Našel pa sem polno znanih fac: gigi, božo, štamcar, košak, esad, frankenštajn, bitenc, zorman, aldo, čao pičke in še mnogo več takih, ki nimajo imen, samo blede slike v spominu. Študent, Union, FV, Škuc, K4, Plečnik je bila prehojena pot. Včasih si rečem, da je bilo vse skupaj samo izguba dragocenega življenjskega časa, po drugi strani pa sem le zrasel na izkušnjah.

Vendar pa je po 25 letih še vedno ostalo pankersko prepričanje in a v krogu, pol pesmi znam še vedno na pamet, na N80 pa zvonijo O!Kulti. Da ne govorim o tem, da cifre 392685 nisem nikoli spustil iz spomina. Za vsak slučaj. In Za ljudi.

25 let, križana gora...

Tags:

osebno

Komentarji (2) -

Vreme
29. 11. 2006 15:17:51 #

Ojej ti pa panker, se te neznam predstalvljati (a že spt???). A maš še kakšno sliko od takrat, da se te lažje pedstavljam???

piskec
29. 11. 2006 16:54:09 #

Ja pa res, danes ti pa ne gre tole predstavljanje! ;)
Ne, slike pa nimam čisto nobene. Tudi na mojo žalost. Sicer pa nisem bil nič posebnega, samo poln značk... Vsaj kolikor se spomnim!

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS