Ostati doma

by piskec 29. november 2006 10:49

Pa bom še jaz delil bolezen z Leandrom. Jutri, pojutrišnjem ostanem doma, na bolniški. Mora Helena v službo. Čeprav me vedno najprej to precej zmede - kaj moram še vse narediti! - pa se na koncu izkaže kot zelo ugodno. Res je, da se je treba z bolančkom kar naprej ukvarjati, a nekaj časa pa si vseeno lahko utrgaš. Te čase se zna že tudi sam nekaj zabavati in se te ne drži kar naprej za kiklo.

Poleg tega sem na strogi dieti. Ah, to je nekaj luštnega! Včeraj so se mazali s pico, jaz sem pa prepečenec gulil in donat pil. O, vnebopijoče krivice! Bogve s čim se bodo mastili danes???

Tags:

osebno

Komentarji (3) -

Vreme
29. 11. 2006 15:15:31 #

Ti pa dieta Smile se te neznam predstavljat, a greš na kakšno modno revijo, da moraš shujšati. Drugače pa mora biti prepečenec sploh dobra stvar, če drugi jedo pico!!(: Sočustvujem s teboj!

piskec
29. 11. 2006 16:51:56 #

Danes sem jim pa še skuhal kosilo! In zraven jedel prepečenec... Ojej. Sicer so rekli, da je bilo v redu, jaz pač ne vem, ker tudi probal nisem. Samo sline so se mi cedile.
Ni to zaradi hujšanja, čeprav nič ne bo škodilo.. ;)

Vreme
29. 11. 2006 17:37:01 #

Vsaka ti čast, jaz nebi mogel kuhat, če nebi probalSmile

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS