Bogataši

by piskec 22. december 2006 09:14

Pa se je le zgodilo. Sicer res že 30.11. ampak jaz sem šele čez pol meseca opazil, da mi je nekdo nakazal 8882,5 SIT. Na žalost pri nakazilu piše samo Najem. In tako sem naslednjega pol meseca študiral, kaj naj bi to bilo. Pa še cifra je bila nekam čudna. Le kdo me je najel, sem se spraševal...

Potem mi je pa le kapnilo, ipromiziranje, seveda! Pa sem šel pogledat in res, 8882,5 je natanko 15% manj kot 10.450, kolikor so mi bili dolžni za oglaševanje na krtina.com. Pojma nimam zakaj ravno 15%, saj nisem igra na srečo. A vseeno mnogo bolje, kot sem si predstavljal, ko sem pred izplačilom računal kaj vse bodo odšteli.

Imam pa zdaj čisto druge skrbi. A moram dat to v davčno napoved? Najbrže res, vendar kam? In, a bom dobil od njih tudi kakšno rekapitualcijo, ker do marca bom že zdavnaj pozabil na tole.

In kako bo zdaj z evri? Bo potrebno 41,72926 evra za izplačilo ali bodo povišali na 50? Hm, polno zanimivih vprašanja, a odgovorov nikjer... Grem stavit, da se tudi drugi s tem ubadajo.

 

Tags:

dogodki

Komentarji (2) -

Hirkani
22. 12. 2006 13:20:01 #

Čestitam, to je lep znesek za spletno oglaševanje. Kako pa se knjiži pri davkih pa žal ne vem.

Me pa zanima, off topic, kako si uredil, da prejemaš plačilo na PayPal, saj za nas Slovence to naj ne bi bilo mogoče?

piskec
22. 12. 2006 13:31:27 #

PayPal... Kaj pa vem, nisem še nikoli nič dobil. Na žalost. Frown Če pa bo kdaj do tega prišlo, kar je sicer težko verjeti, pa bi s paypal računa kaj plačal, knjigo, film ipd. To se da, denarja pa res ne dobiš. Bolj blagovna menjava.

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS